LIIKKUMISEN
VAPAUS

Rally USA – MARKKINOIDEN LAADUKKAIN SÄHKÖMOPO JA SÄHKÖSKOOTTERI MALLISTO

Rally USA mallistosta löydät markkinoiden kestävimmät sähkömopot ja sähköskootterit vapaaseen liikkumiseen. Et tarvitse liikennevakuutuksia, eikä ennen vuotta 1985 syntynyt ajokorttia. Kesällä tai talvella, vaihtelevissakin maastoissa, liikut ketterästi ja turvallisesti. Rally USA:n viimeistely sekä materiaalivalinnat ovat aivan omaa luokkaansa. Maahantuojana me myymme sähkömopot suoraan kuluttajille ilman välikäsiä. Siksi voimme tarjota ne edullisemmin ja nopeammin kuin muut – 2 vuoden takuulla! Kysy meiltä rohkeasti lisää!

Jätä soittopyyntö

Sähkömopo, vaivattomasti mihin vain

Sähkömopolla ajat parhaimmillaan jopa 150 km matkan. Akku ladataan helposti normaalista verkkovirrasta. Yhden latauksen hinta on vain n. 40 senttiä. Lämpimässä hytissä mukavuusvarustelut vastaavat jo lähes auton vastaavia. Suosituimmassa Rally USA 3000 mallissamme on mm. sähkötoimiset sivuikkunat, sisätilanlämmitin, peruutuskamera, nahkaverhoilu ja radio usb-liittimellä.

Katso sähkömopot

Sähköskootteri, kevyen liikenteen väylille

Liiku ketterästi kevyen liikenteen väylillä. Valikoimasta löytyy senioriskootterit sekä hytillinen malli, jolla kuljet mukavasti säältä suojassa lämmitetyssä ohjaamossa. Maksiminopeus vaihtelee 15–25 km/h välillä. Automaattinen jarrutus, kummallakin kädellä toimiva kaasuvipu sekä nopeudensäätö eri käyttötarkoituksiin takaavat turvallisen ja vaivattoman liikkumisen.

Maahantuoja

Rally USA merkin maahantuojana ja valmistajana toimii Modularbox Oy joka myöntää ajoneuvoille takuun sekä erittäin pitkän linjan toimijana takaa myös varmat varaosa- ja huoltopalvelut. Modularbox Oy vastaa myös pk-seudun jälkimarkkinoinnista ja sen ulkopuolella asiaa hoitaa yli 150 sopimushuoltopistettä.

Katso sähköskootterit

Katso esittelyvideot

Rally USA 3000 sähkömopo
Rally USA 2000 Sähkömopo
Rally USA City 800
Rally USA 3000 sähkömopo

Tänään tilattu. Matkalla jopa samana päivänä.

Valitse verkossa
1. Valitse verkossa

Löydä sopiva malli ja aloita tilaus verkossa jo tänään.

Valitse verkossa
2. Toimitus päivissä

Vain viimeistely myyjän kanssa ja tilauksesi on jo matkalla.

Valitse verkossa
3. Avaimet käteen

Toimitukset ympäri Suomea, nopeasti kotiovellesi asti.

Enää vain yhteydenotto. Me palvelemme.

Autamme sinua oikean tuotteen valinnassa ja hankinnassa. Voit hakea sopivan rahoituksen ilman sitoutumista etukäteen tai kysyä lisää helposti puhelimitse tai chatissa.

09 595 510