.
.

Rally - Mönkijä Center

Rally – markkinoiden laadukkaimmat sähkömopot ja sähköskootterit

Rallylta löydät markkinoiden kestävimmät sähkömopot ja sähköskootterit vapaaseen liikkumiseen. Et tarvitse liikennevakuutuksia, eikä ennen vuotta 1985 syntynyt ajokorttia. Kesällä tai talvella, vaihtelevissakin maastoissa, liikut ketterästi ja turvallisesti. Rallyn viimeistely sekä materiaalivalinnat ovat aivan omaa luokkaansa. Maahantuojana me myymme sähkömopot suoraan kuluttajille ilman välikäsiä. Siksi voimme tarjota ne edullisemmin ja nopeammin kuin muut – 2 vuoden takuulla! Kysy meiltä rohkeasti lisää!

Jätä soittopyyntö

Rally USA 2000 sähkömopo - Mönkijä Center

Sähkömopolla vaivattomasti mihin vain

Sähkömopolla ajat tupla lisäakuilla parhaimmillaan jopa 150 km matkan. Akku ladataan helposti normaalista verkkovirrasta. Yhden latauksen hinta on vain n. 40 senttiä. Lämpimässä hytissä mukavuusvarustelut vastaavat jo lähes auton vastaavia. Suosituimmassa Rally USA 2000 mallissamme on mm. sähkötoimiset sivuikkunat, sisätilanlämmitin, peruutuskamera, nahkaverhoilu ja radio usb-liittimellä.

Katso sähkömopot

Rally USA 800 City sähköskootteri - Mönkijä Center

Sähköskootterit kevyen liikenteen väylille

Liiku ketterästi kevyen liikenteen väylillä. Valikoimasta löytyy senioriskootterit sekä hytillinen malli, jolla kuljet mukavasti säältä suojassa lämmitetyssä ohjaamossa. Maksiminopeus vaihtelee 15–25 km/h välillä. Automaattinen jarrutus, kummallakin kädellä toimiva kaasuvipu sekä nopeudensäätö eri käyttötarkoituksiin takaavat turvallisen ja vaivattoman liikkumisen.

Katso sähköskootterit

Katso esittelyvideot

Rally USA 2000 Sähkömopo
Rally USA 1500S Senoriskootteri Panoraamakatolla
Rally USA 1300 sähköinen senioriskootteri
Rally USA City 800

Tänään tilattu. Matkalla jopa samana päivänä.

Valitse verkossa
1. Valitse verkossa

Löydä sopiva malli ja aloita tilaus verkossa jo tänään.

Valitse verkossa
2. Toimitus päivissä

Vain viimeistely myyjän kanssa ja tilauksesi on jo matkalla.

Valitse verkossa
3. Avaimet käteen

Toimitukset ympäri Suomea, nopeasti kotiovellesi asti.

Enää vain yhteydenotto. Me palvelemme.

Autamme sinua oikean tuotteen valinnassa ja hankinnassa. Voit hakea sopivan rahoituksen ilman sitoutumista etukäteen tai kysyä lisää helposti puhelimitse tai chatissa.

09 595 510 Avaa chat-yhteys