Sähköskootterit

Nauti liikkumisen vapaudesta! Ketterät sähköskootterit turvalliseen ja omatoimiseen liikkumiseen – malleja myös hytin mukavuuksilla. Tilaa tänään, nopea toimitus jopa seuraavana päivänä.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Sähköskoottereista, ja senioriskoottereista

 

Miksi ostaisin Pyrkijä sähköskootterin?

Pyrkijä sähkökulkuneuvot ovat luotettavia, edullisia käyttää sekä ylläpitää ja helppo ladata tavallisesta pistorasiasta. Lisäksi Modularbox pitää huolta laitteesi toiminnasta vuosia ostohetken jälkeen, kaikki tämä ympäristöystävällisyyttä unohtamatta. Modularboxille on myös myönnetty Suomalaisen Palvelun Avainlippu, joka tarkoittaa, että yritys työllistää Suomessa ja yritys on suomalaisessa omistuksessa.

 

Onko Pyrkijä hyvä merkki?

Pyrkijä tuotemerkki on ollut jo yli 100-vuotta kotimaisessa omistuksessa. Pyrkijä merkki on aina laadun tae. Tuotteen kasataan käsin Espoossa. Ensimmäiset Pyrkijä sähköskootterit onkin myyty suomeen jo 2000-luvun alkupuoliskolla. Modularbox on suomen vanhin toiminnassa oleva sähköskootterien myyjä.

 

Miten Pyrkijä tuotteiden huolto toimii?

Meillä sähköskootterisi tulevaisuus on turvattu, meidän kattava huoltoverkostomme palvelee sinua ja huoltaa skootterisi aina parhaaseen terään. Huoltoverkostomme kautta saat aina nopeasti hoidettua kaikki huoltoon liittyvät asiat.

 

Mistä saan varaosia senioriskootteriini?

Modularbox ylläpitää Suomessa kattavaa varaosavalikoimaa, jonka ansiosta varaosien toimitus on aina nopeaa ja vaivatonta.

 

Minkälaisia maksuvaihtoehtoja Modularboxilla on tarjota?

Meidän kautta saat helpon ja joustavan rahoituksen jopa 60kk maksuajalla. Voit myös maksaa sähköskootterin kertamaksulla. Modularboxilta rahoituksella ostaessa et joudu maksamaan käsirahaa.

 

Tarvitsenko ajokortin ja täytyykö sähköskootteri rekisteröidä?

Mikäli olet syntynyt ennen vuotta 1985 voit ajaa kaikilla Modularboxin myymillä senioriskoottereilla ja skoottereilla ilman ajokorttia. 25km/h mallit eivät vaadi ajokorttia eivätkä rekisteröintiä kuljettajan iästä riippumatta. 45km/h kulkevien sähkömopojen ja sähkömopoautojen rekisteröinti on helppoa ja vaivatonta ja hoidamme sen aina asiakkaan puolesta.

 

Osaanko varmasti käyttää tällaista senioriskootteria ja onko se turvallinen?

Kaikki senioriskootterimme ovat todella helppokäyttöisiä ja erittäin turvallisia. Kolme- ja nelipyöräiset malli tuovat entistä enemmän vakautta ajamiseen, ja niissä on myös pakki joka helpottaa käytettävyyttä huomattavasti. Laitteissamme ei ole vaihteita eikä kytkintä. Osassa malleista on automaattiset jarrut ja osassa jarru ovat helposti ohjaustangon jarrukahvoissa.

 

Kestääkö sähköskootteri pakkasta, vettä lunta ja sadetta?

Kolme ja nelipyöräisillä sähköskoottereilla voi ajaa lähes säällä kuin säällä ja kun akkuja ladataan käyttöohjeiden mukaan onnistuu ajo ongelmitta myös pakkasilla. Kovemmassa rankkasateessa, ja vesilammikoissa ajoon laitteita ei ole suunniteltu. Talviliukkailla suosittelemme nastarenkaiden ja mahdollisesti akunlämmittimien käyttöä. Säilytys onnistuu ulkona myös talvisin mutta ulkosäilytyksessä suositellaan suojapeitteen käyttöä.

 

Miten ja missä voi ladata sähköskootterini?

Pyrkijä senioriskootterin voit ladata kätevästi mistä vain tavallisesta pistorasiasta tai esimerkiksi oman talosi lämpötolpasta. Latausvirta on pieni, joten normaali sulake riittää hyvin. Laitetoimitus sisältää aina asianmukaisen laturin.

 

Mitä teen jos sähköskootteriini tulee vika?

Modularboxillla on laaja huoltoverkosto, joka palvelee sinua missä vain asutkin. Huoltoasioissa voit olla yhteydessä suoraan lähimpään huoltoliikkeeseen. Huoltoverkostomme löydät sivun yläreunasta “Huolto” välilehdeltä.

09 595 510 Avaa chat-yhteys