Finman
Laadukkaat tuotteet vaativaankin käyttöön.

 

Kotimaisen Finman:in ensimmäiset lumityökalut on myyty jo vuonna 1992. Vuosien saatossa tuotevalikoima on kehittynyt, muuttunut ja kohdistunut suosituimpiin artikkeleihin. 2000-luvun alkupuoliskolla lanseeratut mönkijöiden lisävarusteet ovat saavuttaneet markkinoilla suositun, ja vahvan aseman suorituskykynsä kuin hyvän laatunsa puolesta. Finman tuotteet ovat kehitelty ja suunniteltu Suomessa pitkän kehitysprosessin jälkeen. Kaikki tuotteet valmistetaan aina vain parhaista raaka-aineista. Useiden artikkeleiden valmistus tapahtuu Suomessa tai EU-alueella sekä niitä toimitetaan jatkuvasti ympäri Suomea ja Eurooppaa. 2020-luvulla tuotevalikoima laajentui traktorien lisävarusteisiin sekä muihin työkoneisiin.

Nivelaura mönkijään

Mönkijä käyttäjien keskuudessa Finman tuli tunnetuksi vuonna 2008 lanseeratusta V-Aurasta (Nivelaura) joka on saavuttanut markkinoilla ylivoimaisesti parhaan auran maineen, ja onkin tunnettu yli merkkirajojen. Auran kääntörakenne omaa kaksi pantettia. Sen kiinnitys, ja irrotus tapahtuu vain muutamassa sekunnissa. Nivelauralla voi myös työntää yli 2 m korkuisia lumikasoja joka on uniikki ominaisuus mönkijän auralle. Finman Nivelauran takiaa mönkijöitä on alettu 2010-luvulla käyttämään laajalti ammattikäytössä.

KATSO LISÄÄ

Laaja Finman tuoteperhe

Käsittää muun muassa puukkoja, lapiota, lumikolia, vedettäviä ruohonleikkureita, hydraulisen lumiauran, perinteisiä mönkijän peräkärryjä, hydraulisia kärryjä, vedettävä puunhaketin, vedettäviä halkaisukoneita, vedettävän halkosirkkelin sekä hydraulisesti toimivia hakettimia traktorille jne.

KATSO LISÄÄ

Katso esittelyvideoita Finman tuotteista

Finman V-Aura lumitöissä
Finman Oksasilppuri
Finman Ruohonleikkuri kesantopellolla
Hydraulinen V-Aura tekee kävelytien umpihankeen
Finman mönkijän kauha
Finman Hydraulinen kippikärry

Tänään tilattu. Matkalla jopa samana päivänä.

Valitse verkossa
1. Valitse verkossa

Löydä sopiva malli ja aloita tilaus verkossa jo tänään.

Valitse verkossa
2. Toimitus päivissä

Vain viimeistely myyjän kanssa ja tilauksesi on jo matkalla.

Valitse verkossa
3. Avaimet käteen

Toimitukset ympäri Suomea, nopeasti kotiovellesi asti.

Enää vain yhteydenotto. Me palvelemme.

Autamme sinua oikean tuotteen valinnassa ja hankinnassa. Voit hakea sopivan rahoituksen ilman sitoutumista etukäteen tai kysyä lisää helposti puhelimitse tai chatissa.

09 595 510 Avaa chat-yhteys