Finman
Laadukkaat tuotteet vaativaankin käyttöön.

 

 

Kotimaisen Finman merkin ensimmäiset lumityökalut on myyty jo vuonna 1993. Vuosien saatossa tuotevalikoima on kehittynyt, muuttunut. Finman valmistaa edelleen lumikolia, lumilapioita, puukkoja sekä muita työkaluja Suomessa. 2000-luvun alkussa valikoima laajentui mönkijöiden lisävarusteisiin joka ovat saavuttaneet markkinoilla suositun, ja vahvan aseman hyvän laatunsa johdosta. Finman tuotteet ovat kehitelty ja suunniteltu Suomessa pitkän kehitysprosessin jälkeen. Kaikki tuotteet valmistetaan aina vain parhaista raaka-aineista. 2020-luvulla tuotevalikoima laajentui mönkijöiden peräkärryihin sekä traktorien lisävarusteisiin sekä muihin työkoneisiin.

www.finman.fi

NIVELAURA MÖNKIJÄÄN

Mönkijä käyttäjien keskuudessa Finman tuli tunnetuksi vuonna 2008 lanseeratusta V-Aurasta (Nivelaura) joka on saavuttanut markkinoilla ylivoimaisesti parhaan auran maineen, ja onkin tunnettu yli merkkirajojen. Auran kääntörakenne omaa kaksi pantettia. Sen kiinnitys, ja irrotus tapahtuu vain muutamassa sekunnissa. Nivelauralla voi myös työntää yli 2 m korkuisia lumikasoja joka on uniikki ominaisuus mönkijän auralle. Juuri Finman nivelauran takia mönkijöitä on alettu 2010-luvulla käyttämään laajalti ammattikäytössä.

KATSO LISÄÄ

LAAJA FINMAN TUOTEPERHE

Finman tuoteperhe sisältää työkalujen lisäksi muunmuassa mönkijällä vedettävän ruohonleikkurin, päältä ajettavan sauvaohjattavan ruohonleikkurin, mönkijän nivelauran, mönkijän kauhan, mönkijän peräkärryjä, tukkikärryjä, vedettävnä puunhakettimen, vedettäviä halkaisukoneita ja klapikoneita sekä hydraulisesti toimivia puunhakettimia traktorille jne.

KATSO LISÄÄ

Katso esittelyvideoita Finman tuotteista

Finman Nivelaura
Finman V-Aura lumitöissä
Finman Oksasilppuri
Finman Ruohonleikkuri kesantopellolla
Hydraulinen V-Aura tekee kävelytien umpihankeen
Finman mönkijän kauha

Tänään tilattu. Matkalla jopa samana päivänä.

Valitse verkossa
1. Valitse verkossa

Löydä sopiva malli ja aloita tilaus verkossa jo tänään.

Valitse verkossa
2. Toimitus päivissä

Vain viimeistely myyjän kanssa ja tilauksesi on jo matkalla.

Valitse verkossa
3. Avaimet käteen

Toimitukset ympäri Suomea, nopeasti kotiovellesi asti.

Enää vain yhteydenotto. Me palvelemme.

Autamme sinua oikean tuotteen valinnassa ja hankinnassa. Voit hakea sopivan rahoituksen ilman sitoutumista etukäteen tai kysyä lisää helposti puhelimitse tai chatissa.

09 595 510