Pyrkijä-sähköpyörä - Mönkijä Center
Pyrkijä
Kotimainen, edullinen, ylivoimainen.

Pyrkijä valikoimasta voi valita sopiiko sinulle parhaiten sähköskootteri, senioriskootteri vai sähköpyörä. Parhaalla hinta-laatusuhteella

Suomalainen Pyrkijä on ollut jo yli 100-vuotta kotimaisessa omistuksessa! Pyrkijän kokoonpano, sekä laadunvalvonta ovat Suomessa. Pyrkijä sähköskoottereilla sekä senioriskoottereilla saa ajaa jalka- ja pyöräkäytävällä ilman ajokorttia tai vakuutuksia. Pyrkijä onkin ylivoimaisesti suurin, ja vanhin markkinoilla olevan sähköskootteri merkki. Pyrkijällä on myös laadukas sähköpyörä mallisto. Ammattitaitoinen myynti, ja kattava huoltoverkosto palvelevat koko Suomen alueella. Kaikissa myymissämme Pyrkijöissä on 2 vuoden takuu. Kysy meiltä rohkeasti lisää!

Jätä soittopyyntö

 

Pyrkijä sähköpyörä mallisto ja verkkokauppa

www.sähköpyörä.fi

Lisätietoa Pyrkijän yli 100-vuotisesta taipaleesta suomessa

https://fi.wikipedia.org/wiki/pyrkijä

 

Sähköskootteri juuri sellaisena kuin tarvitset

Pyrkijä sähköskootteri ominaisuudet ja vakiovarusteet ovat kattavat. Silti markkinoiden edullisimpaan hintaan! Voit lisätä varusteita tarpeittesi mukaan. Suojapeite, talvirenkaat alumiinivanteilla ja akkulämmitin tuovat mukavuutta talviajoon. Asennamme lisäksi mm. takaboksin, keppitelineen ja lisäakkusarjan.

Katso sähköskootterit

Sähköpyörä pidemmillekin matkoille

Pyrkijä sähköpyörällä poljet joko ilman sähköä, kuten normaalia pyörää tai laitat sähköavustuksen päälle, jolloin polkeminen on yhtä kevyttä kuin jatkuva alamäki. Avustusnopeus on maksimissaan 25 km/h. Laadukkailla ja kestävillä pyörillä voit tehdä pitkiäkin retkiä tai työmatkoja. Useassa Pyrkijä Sähköpyörässä on rannekaasu jolloin ajaminen on helppoa ja vaivatonta!

 

Maahantuoja

Pyrkijä merkin maahantuojana ja valmistajana toimii Modularbox Oy joka myöntää ajoneuvoille takuun sekä erittäin pitkän linjan toimijana takaa myös varmat varaosa- ja huoltopalvelut. Pyrkijä huoltoverkosto kattaa yli 150 sopimushuoltopistettä Suomessa.

Katso sähköpyörät

Katso esittelyvideot

Pyrkijä E400 sähköskootteri
Pyrkijä E400 ja E500 Sähköskootterit
Pyrkijä E500 sähköinen senioriskootteri

Tänään tilattu. Matkalla jopa samana päivänä.

Valitse verkossa
1. Valitse verkossa

Löydä sopiva malli ja aloita tilaus verkossa jo tänään.

Valitse verkossa
2. Toimitus päivissä

Vain viimeistely myyjän kanssa ja tilauksesi on jo matkalla.

Valitse verkossa
3. Avaimet käteen

Toimitukset ympäri Suomea, nopeasti kotiovellesi asti.

Enää vain yhteydenotto. Me palvelemme.

Autamme sinua oikean tuotteen valinnassa ja hankinnassa. Voit hakea sopivan rahoituksen ilman sitoutumista etukäteen tai kysyä lisää helposti puhelimitse tai chatissa.

09 595 510