TGB-mönkijät - tukkikärry - Mönkijä Center
TGB ylivoimaisesti paras
TYÖMÖNKIJÄ

TGB - Mönkijä Center

TGB-mönkijät – huippulaatua parhaaseen hintaan

Unohda kiinalaiset kopiot ja osta kerralla kunnon laatumönkijä!
TGB on Taiwanilainen huipputuote, joka on ollut jo useita vuosia Suomen kolmen myydyimmän laatumerkin joukossa. Maahantuojana me myymme aina mönkijät suoraan kuluttajille ilman välikäsiä. Siksi voimme tarjota ne edullisemmin ja nopeammin kuin muut.

Katso koko valikoima

Laatua vuodesta 1965

Taiwan Vespa Co. Ltd. perustettiin Italialaisten toimesta 1965 valmistamaan ja kokoonpanemaan Piaggion Vespa skoottereita. Vuonna 1978 kuljettu tie italialaisten kanssa erosi ja Taiwan Vespan nimi muutettiin Taiwan Golden Bee Ltd:eksi.
Tällöin TGB:stä tuli itsenäinen valmistaja jolloin osien tuotanto suuntautui myös muille eurooppalaisille skootteri ja moottoripyörä valmistajille.
TGB on erikoistunut varsinkin CVT vaihteistojen valmistukseen ja valmistaa vaihteistoja tällä hetkellä mm. seuraaville valmistajille: Polaris, Can-Am, Peugeot, Rotax, Piaggio, SYM, Minarelli, Morini jne.
Nykyään TGBn henkilöstömäärä on kasvanut yli 500 työntekijään sekä TGB on taiwanin johtava valmistaja, TGB tuotteita jälleenmyydään yli 50 eri maassa.

Tuotteet suunnitellaan huolella kymmenien vuosien kokemuksella pääasiassa Euroopan ja Amerikan markkinoiden vaihtelevia olosuhteita varten. TGB:n oma suunnitteluosasto kehittää niin laitteiden moottorit, kuin mönkijät ja skootteritkin. TGB:n valmistamia moottoreita käyttävät myös useampi muu taiwanilaiset mönkijävalmistajat. Oma suunnitteluosasto, testilaboratorio, testirata -osastot takaavat huippuunsa hiotun laadun ja kestävyyden kaikissa tuotteissa ja osissa. Markkinajohtajuus mönkijöiden saralla on saavutettu 2000-luvulla jo monessa Euroopan maassa. Valmistajana TGB:llä on vuodesta 1995, ISO 9001 sekä QS 9000 ympäristö ja kierrätys sertifikaatit.

TGB-mönkijät - tukkikärry - Mönkijä Center

Työkäytössä parhaimmillaan

TGB-mönkijä on vertaansa vailla niin maa- ja metsätalousyrittäjän, omakotitalollisen kuin mökkiläisenkin työparina ja kulkupelinä. Monissa tehtävissä, kuten lumen auraamisessa ja metsätöissä se on traktoria ketterämpi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Traktorimönkijä rinnastetaan työkoneeseen, jolloin sen voi hyödyntää verotuksessa.

 

Luotettava ammattikäytössä

TGB-mönkijöitä on myyty sadoille kiinteistöhuolto yritykselle, useille maamme suurimmille rakennusliikkeille sekä kaupungille ja kunnille Suomessa. TGB työominaisuudet ovat aivan omaa luokkaansa. Vetokyky, omamassa, poikkeuksellisen vääntävä moottori sekä karkeakuvioiset pitävät vakiorenkaat tekevät TGB mönkijöistä ylivoimaisesti parhaan valinnan mitä työkäyttöön tulee. Kilpailijoiden mönkijät ovat usein 80kg-140kg kevyempiä, vaisuilla renkailla, ja melkein puolta pienemmällä vetokyvyllä varustettuja.

TGB-mönkijät - Mönkijä Center

Tieliikenteessä Euroopan ykkönen

Kilvellä varustettuna mönkijä muuntuu hetkessä näppäräksi ja ympärivuotiseksi ajoneuvoksi kahdelle. TGB on tiellä erinomaisen vakaa ja sillä pääsee liikenteessä mukavasti autojen joukossa. Traktorimallien liikennevakuutus on alkaen n. 50 € vuodessa, joten rekisteröinti kannattaa. Monilla traktorimönkijä onkin korvannut ensin lumikolan ja sitten myös isomman traktorin – tämän jälkeen vielä perheen kakkosauton, moottoripyörän ja juniorin menopelin paikan. Eikä suotta. Traktorimönkijä on monipuolisuudessaan täysin omaa luokkaansa.

Hyötykäytön ja lumenpuskemisen lisäksi sillä hoituu mustikka ja sienireissut, postilaatikolla käymiset sekä kaupassa piipahtamiset.

Finman v-aura - Mönkijä Center

Juuri sellainen kuin haluat

Tyylikkäässä, viimeistellyssä muotoilussa korostuvat laatu ja sporttisuus sekä tietenkin käytännöllisyys. Valinnanvaraa löytyy laajasti erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Mönkijän voi varustella telineillä, lavalla tai takaboksilla, joten mukaan saa niin raivaussahat kuin vaikkapa ostoskassit. Lumitöihin on saatavana kotimainen, Finman v- aura joka säädettävissä eri asentoihin sekä sen kiinnitys ja irrotus tapahtuu hetkessä.

Katso esittelyvideot

TGB 550 EFI traktorimönkijä
TGB 550 EFI + EPS Traktorimönkijä
TGB BLADE 550 AR EFI EPS Traktorimönkijä Lavalla
TGB 1000 V-Twin EPS PRO Traktorimönkijä
TGB Blade 550 LT EFI pitkä malli
TGB TARGET 550 EFI IRS Mönkijä
TGB ATV Factory Tour on Discovery Channel
TGB 550 EFI + EPS Traktorimönkijä teloilla
TGB Blade 1000 LT mit Raupen und Alpin Winterpaket
VISIONWAVE BLADE 1000 VIDEO RIDING ON UNAM LAKE FROM KOREA
Essai TGB Blade 1000
Essai TGB Target 325
Offroadpark Langenaltheim Quadausflug TGB Target 550 IRS
Essai TGB Blade 550 SL.mov
"Made in Taiwan - TGB" (TGB-Song)

Tänään tilattu. Matkalla jopa samana päivänä.

Valitse verkossa
1. Valitse verkossa

Löydä sopiva malli ja aloita tilaus verkossa jo tänään.

Valitse verkossa
2. Toimitus päivissä

Vain viimeistely myyjän kanssa ja tilauksesi on jo matkalla.

Valitse verkossa
3. Avaimet käteen

Toimitukset ympäri Suomea, nopeasti kotiovellesi asti.

Enää vain yhteydenotto. Me palvelemme.

Autamme sinua oikean tuotteen valinnassa ja hankinnassa. Voit hakea sopivan rahoituksen ilman sitoutumista etukäteen tai kysyä lisää helposti puhelimitse tai chatissa.

09 595 510 Avaa chat-yhteys