TGB TAKUU
4 VUOTTA

TGB MÖNKIJÄ – HUIPPULAATUA PARHAASEEN HINTAAN

TGB valmistaa mönkijöitä sekä kaksipyöräisiä ajoneuvoja korkealla laadulla, kilpailukykyisillä hinnoilla, tehokkaiksi sekä työkykyisiksi – TGB:en traktorimönkijä malliston laitteet on varusteltu 500-1000 cc -moottoreilla.

TGB on huipputuote, joka on ollut jo useita vuosia Suomen myydyimpien merkkien joukossa. Me maahantuojana myymme mönkijät aina suoraan kuluttajille ilman välikäsiä. Siksi voimme tarjota ne edullisemmin ja nopeammin kuin muut. TGB mönkijöissä aito valittavana takaveto tai jatkuva 100 % neliveto etupään lukolla – ei epävarmaa sähkötoimista automaattinelivetoa. TGB on traktorimönkijä, jossa on kunnolla painoa ja pitoa työntekoon, paino ja pito takaavat huippuluokkaiset veto- ja työntöominaisuudet metsä sekä lumitöihin tai esimerkiksi hirven ja puunvetoon. Myös vapaa-ajan käytössä TGB on erittäin vakaa ajaa. TGB mönkijöitä käytetään laajalti ammattikäytössä. Silloin kun tarvitaan parhaat työominaisuudet, luotettavan laitteen mutta edulliseen hintaan on valinta TGB.

Katso koko valikoima

Laatua vuodesta 1965

Taiwan Vespa Co. Ltd. perustettiin italialaisten toimesta 1965 valmistamaan ja kokoonpanemaan Piaggio Vespa skoottereita. Vuonna 1978 kuljettu tie italialaisten kanssa erosi ja Taiwan Vespan nimi muutettiin Taiwan Golden Bee Ltd:ksi (TGB). Tällöin TGB:estä tuli itsenäinen valmistaja, jolloin osien tuotanto suuntautui myös muille eurooppalaisille skootteri ja moottoripyörä valmistajille. TGB on erikoistunut oman valmistuksen lisäksi varsinkin CVT vaihteistojen valmistukseen ja valmistaa vaihteistoja tällä hetkellä mm. seuraaville valmistajille: Polaris, Can-Am, Peugeot, Rotax, Piaggio, SYM, Minarelli, Morini. TGB:en valmistamia moottoreita käyttävät myös useampi muu mönkijävalmistaja.

Nykyään TGB on Taiwanin johtava valmistaja. TGB tuotteita jälleenmyydään yli 50 eri maassa. Tutkimus- ja kehitystiimi suunnittelee tuotteet huolella alusta loppuun kymmenien vuosien kokemuksella, testilaboratorio, testirata -osastot takaavat huippuunsa hiotun laadun ja kestävyyden kaikissa tuotteissa ja osissa pääasiassa Euroopan ja Amerikan markkinoiden vaihtelevia olosuhteita varten.

Markkinajohtajuus mönkijöiden saralla on saavutettu 2000-luvulla jo monessa Euroopan maassa. Valmistajana TGB:ellä on jo vuodesta 1995, ISO 9001 sekä QS 9000 ympäristö ja kierrätys sertifikaatit. Olemme tarkkoja laadunhallinnasta. Jatkuvaan kehitykseen panostamalla voimme tarjota erinomaisia ​​ja luotettavia laitteita – huippulaadulla!

Mönkijä ammattikäyttöön

TGB mönkijä on vertaansa vailla niin maa- ja metsätalousyrittäjän, omakotitalollisen kuin mökkiläisenkin työparina ja kulkupelinä. Monissa tehtävissä, kuten lumen auraamisessa ja metsätöissä se on traktoria ketterämpi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Traktorimönkijä rinnastetaan työkoneeseen, jolloin sen voi hyödyntää verotuksessa.

Paras valinta

TGB mönkijä on suosittu valinta kiinteistöhuolto yritykselle, rakennusliikkeille sekä kaupungille ja kunnille Suomessa. TGB:en työominaisuudet ovat aivan omaa luokkaansa. Vetokyky, omamassa, poikkeuksellisen vääntävä moottori sekä karkeakuvioiset pitävät, vakiorenkaat tekevät TGB mönkijöistä ylivoimaisesti parhaan valinnan mitä työkäyttöön tulee. Muut mönkijä merkit ovat usein paljon kevyempiä, vaisuilla renkailla, ja melkein puolta pienemmällä vetokyvyllä varustettuja.

Nuorisolle kulkupeliksi, vapaa ajankäyttöön

TGB traktorimönkijä on tiellä erittäin vakaa ajaa ja se onkin suosittu malli nuorisolle kulkupeliksi. Sillä hoituu matkat kouluun, kylille, kavereille tai harrastuksiin omatoimisesti jopa ympäri vuoden, myös talvikelillä. Kaikki TGB mallit ovat kahdelle rekisteröityjä. Vakuutusmaksut ovat traktorimönkijässä kohtuullisen pienet ja mönkijää voi kätevästi käyttää myös pihatöissä. Esimerkiksi lumityöt Finman Nivelauran kanssa tai kuorman kuljetuksen peräkärryn avulla. TGB mönkijät tarjoavat laatua edulliseen hintaa, ajo, sekä -työominaisuuksia sekä korkean jälleenmyyntiarvon.

Tieliikenteessä Euroopan ykkönen

Kilvellä varustettuna mönkijä muuntuu hetkessä näppäräksi ja ympärivuotiseksi ajoneuvoksi kahdelle. TGB on tiellä erinomaisen vakaa ja sillä pääsee liikenteessä mukavasti autojen joukossa. Traktorimallien liikennevakuutus on edullinen, joten rekisteröinti kannattaa. Monilla traktorimönkijä onkin korvannut ensin lumikolan ja sitten myös isomman traktorin – tämän jälkeen vielä perheen kakkosauton, moottoripyörän ja juniorin menopelin paikan. Eikä suotta. Traktorimönkijä on monipuolisuudessaan täysin omaa luokkaansa.

Hyötykäytön ja lumenpuskemisen lisäksi sillä hoituu mustikka ja sienireissut, postilaatikolla käymiset sekä kaupassa piipahtamiset.

Juuri sellainen kuin haluat

Tyylikkäässä, viimeistellyssä muotoilussa korostuvat laatu ja sporttisuus sekä tietenkin käytännöllisyys. Valinnanvaraa löytyy laajasti erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. TGB mönkijän voi varustella telineillä, lavalla tai takaboksilla, joten mukaan saa niin raivaussahat kuin vaikkapa ostoskassit. Lumitöihin on saatavana kotimainen, Finman Nivelaura joka on pikasäädettävissä eri asentoihin sekä sen kiinnitys ja irrotus tapahtuu hetkessä.

Maahantuoja. TGB  traktorinmönkijän suosio

TGB merkin maahantuojana jo vuodesta 2005 toimii Modularbox Oy joka myöntää mönkijöille takuun sekä erittäin pitkän linjan toimijana takaa myös varmat varaosa- ja huoltopalvelut. Modularbox Oy vastaa myös pk-seudun jälkimarkkinoinnista ja sen ulkopuolella asiaa hoitaa yli 150 sopimushuoltopistettä.

Olemme toimittaneet Suomeen jo lähes 10 000 TGB mönkijää vuodesta 2005 lähtien. Miksi TGB on niin suosittu? Syitä suosioon ovat erinomaiset ajo-ominaisuudet, markkinoiden parhaat työominaisuudet varustettuna kunnon veto-ja työntökyvyillä. Edullinen hankintahinta sekä korkea laatu ja jälleenmyyntiarvo. Kaikki TGB traktorimönkijät ovat varustettu aidolla 100 % nelivetotekniikalla.

 

Katso esittelyvideot

TGB 550 EFI LED traktorimönkijä
TGB 550 EPS SPECIAL EDITION + FINMAN NIVELAURA
TGB 550 EFI SPECIAL EDITION traktori
TGB 1000 LTX PRO mönkijä
TGB 550 EFI + EPS Traktorimönkijä teloilla
TGB 600 LTX EPS traktori
TGB Blade 1000 LT mit Raupen und Alpin Winterpaket
VISIONWAVE BLADE 1000 VIDEO RIDING ON UNAM LAKE FROM KOREA
Essai TGB Blade 1000
Essai TGB Target 325
Offroadpark Langenaltheim Quadausflug TGB Target 550 IRS
Essai TGB Blade 550 SL.mov
"Made in Taiwan - TGB" (TGB-Song)

Tänään tilattu. Matkalla jopa samana päivänä.

Valitse verkossa
1. Valitse verkossa

Löydä sopiva malli ja aloita tilaus verkossa jo tänään.

Valitse verkossa
2. Toimitus päivissä

Vain viimeistely myyjän kanssa ja tilauksesi on jo matkalla.

Valitse verkossa
3. Avaimet käteen

Toimitukset ympäri Suomea, nopeasti kotiovellesi asti.

Enää vain yhteydenotto. Me palvelemme.

Autamme sinua oikean tuotteen valinnassa ja hankinnassa. Voit hakea sopivan rahoituksen ilman sitoutumista etukäteen tai kysyä lisää helposti puhelimitse tai chatissa.

09 595 510