LONCIN
PARAS HINTA-LAATU SUHDE

LONCIN MÖNKIJÄ – PARAS HINTA-LAATU SUHDE

Haluatko luotettavan ja teknisesti huipputasoisen mönkijän? Tutustu LONCIN-mallistoon.

Loncin mönkijät ovat suunniteltu etenemään vaivattomasti kaikenlaisissa maastoissa. Modernin tekniikkansa ja kattavan vakiovarustelun ansiosta LONCIN mönkijät ovat luokkansa vahvimpaa kärkeä. Loncin on yksi maailman suurimpia moottori valmistajia, valmistaen 2,5 miljoonaa moottoripyörää, 3 miljoonaa moottoria sekä 150.000 mönkijää vuodessa. Loncin:in valmistamia mönkijöitä on myyty useita tuhansia suomeen jo vuodesta 2003. Huippuunsa hiottu laatu ja viimeisin teknologia takaava että Loncin on varma valinta parasta hinta-laatu suhdetta etsivälle

 

Katso koko valikoima

YRITYS

Vuonna 1993 perustettu Loncin Holdings, Ltd on suuri yritys Chongqingissa, Kiinassa, joka toimittaa tuotteita ja koneita kaikkialle maailmassa, työllistäen yli 7 tuhatta työntekijää. Loncin käy kauppaa nimillä, kuten Chongqing Longting Power Equipment, Longting ja Loncin (USA) Inc.

Yritys tunnetaan Loncin merkkisistä moottoripyöristä ja mönkijöistä joita myydään myydään laajalti Euroopassa sekä Pohjois-Amerikassa. Loncin valmistaa myös työkonemoottoreita. Yrityksellä on tuotanto-, jakelu- ja markkinointilaitokset Chongqingissa, Zhejiangissa ja Guangdongissa Kiinassa. Loncin:in vuotuinen tuotantokapasiteetti on 2 500 000 moottoripyörää, 3 000 000 moottoripyörän moottoria ja 150 000 mönkijää.

BMW MOOTTORIPYÖRÄT

Vuonna 2005 Loncin teki sopimuksen G650GS-moottoripyörien moottoreiden valmistamisesta saksalaiselle BMW Motorradille. Yhteistyö alkoi vuonna 2007, ja siitä lähtien Loncin on valmistanut moottoripyörien osia, moottorikomponentteja ja yli 35 000 täydellistä moottoria BMW:lle. Loncin käyttää myös LX650 moottoria omissa pyörissään. Vuonna 2017 BMW Motorrad esitteli uudet F850GS:n ja F750GS:n moottorit jotka ovat myös Loncinin valmistamia 853cc:n moottoreita. Tämän lisäksi C400X- ja C400GT-skootterit vierivät myös Loncinin tuotantolinjoilta.

Mönkijä ammattikäyttöön

Loncin mönkijä on vertaansa vailla niin maa- ja metsätalousyrittäjän, omakotitalollisen kuin mökkiläisenkin työparina ja kulkupelinä. Monissa tehtävissä, kuten lumen auraamisessa ja metsätöissä se on traktoria ketterämpi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Traktorimönkijä rinnastetaan työkoneeseen, jolloin sen voi hyödyntää verotuksessa.

Paras valinta

Loncin mönkijä on erinomainen valinta kiinteistöhuolto yritykselle, rakennusliikkeille sekä kaupungille ja kunnille Suomessa. Loncin traktorimönkijän työominaisuudet ovat erinomaiset. Vetokyky, omamassa, vääntävä moottori sekä karkeakuvioiset pitävät, vakiorenkaat tekevät Loncin mönkijöistä parhaan valinnan mitä työkäyttöön tulee. Muut mönkijä merkit ovat usein paljon kevyempiä, vaisuilla renkailla, ja melkein puolta pienemmällä vetokyvyllä varustettuja.

Nuorisolle kulkupeliksi, vapaa ajankäyttöön

Loncin traktorimönkijä sopii tielle, se on vakaa ajaa ja sopiikin hyvin nuorisolle kulkupeliksi. Sillä hoituu matkat kouluun, kylille, kavereille tai harrastuksiin omatoimisesti jopa ympäri vuoden, myös talvikelillä. Vakuutusmaksut ovat traktorimönkijässä kohtuullisen pienet ja mönkijää voi kätevästi käyttää myös pihatöissä. Esimerkiksi lumityöt Finman Nivelauran kanssa tai kuorman kuljetuksen peräkärryn avulla. Loncin mönkijä tarjoaa laatua edulliseen hintaa, ajo, sekä -työominaisuuksia.

Yksi maailman isoimmista moottori valmistajista

Loncin on yksi maailman suurimpia moottorivalmistajia, valmistaen 2,5 miljoonaa moottoripyörää, 3 miljoonaa moottoria sekä 150.000 mönkijää vuodessa. Loncinin valmistamia mönkijöitä on myyty jo lähes 10.000kpl suomeen vuodesta 2003 lähtien. Loncin mönkijöiden markkinointinimi suomessa oli aiemmin Rally USA. Huippuunsa hiottu laatu ja viimeisin teknologia takaava että Loncin on varma valinta parasta hinta-laatu suhdetta etsivälle!

Juuri sellainen kuin haluat

Tyylikkäässä, viimeistellyssä muotoilussa korostuvat laatu ja sporttisuus sekä tietenkin käytännöllisyys. Valinnanvaraa löytyy erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. LONCIN mönkijän voi varustella tarpeen mukaan jolloin mukaan saa niin raivaussahat kuin vaikkapa ostoskassit. Lumitöihin on saatavana kotimainen, Finman Nivelaura joka on pikasäädettävissä eri asentoihin sekä sen kiinnitys ja irrotus tapahtuu hetkessä.

Maahantuoja

LONCIN merkin maahantuojana jo vuodesta 2003 toimii Modularbox Oy joka myöntää mönkijöille takuun sekä erittäin pitkän linjan toimijana takaa myös varmat varaosa- ja huoltopalvelut. Modularbox Oy vastaa myös pk-seudun jälkimarkkinoinnista. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella jälkimarkkinoita hoitaa yli 150 sopimushuoltopistettä.

Modularbox Oy on toimittanut Suomeen jo lähes 10.000 LONCIN mönkijää vuodesta 2003 lähtien. Miksi LONCIN on niin suosittu? Syitä suosioon ovat erinomaiset hinta-laatu suhde, korka laatu, huippu työominaisuudet.

 

Katso myös Loncin mönkijä esittelyvideot

Loncin 300 mönkijä
Loncin XWolf 700 mönkijä
LONCIN XWOLF 700 PITKÄ MÖNKIJÄ
LONCIN XWOLF 1000 MÖNKIJÄ

Tänään tilattu. Matkalla jopa samana päivänä.

Valitse verkossa
1. Valitse verkossa

Löydä sopiva malli ja aloita tilaus verkossa jo tänään.

Valitse verkossa
2. Toimitus päivissä

Vain viimeistely myyjän kanssa ja tilauksesi on jo matkalla.

Valitse verkossa
3. Avaimet käteen

Toimitukset ympäri Suomea, nopeasti kotiovellesi asti.

Enää vain yhteydenotto. Me palvelemme.

Autamme sinua oikean tuotteen valinnassa ja hankinnassa. Voit hakea sopivan rahoituksen ilman sitoutumista etukäteen tai kysyä lisää helposti puhelimitse tai chatissa.

09 595 510